Inspiration

MEST POPULÆRE OPSKRIFTER I 2017

1: HJEMMELAVET HOLIDAY DIP (VEGETARISK – OPSKRIFT HER)

Årets mest læste opskrift 2. år i træk! I er vilde med holiday dip og det kan jeg godt forstå – meeeen jeg bilder nu mig selv ind, at indlægget også er læst så mange gange, fordi det beskriver min kærlighed til Melodi Grand Prix. Og hvem kan ikke lide dét? Opskriften blev før jeg gik full vegan på den – men den kan, selvfølgelig, laves med soyayoghurt (og evt. lidt rismel til at tykne med), hvis man ikke vil bruge creme fraiche.

2: VEGANSK FALAFEL – DEN BEDSTE OPSKRIFT (OPSKRIFT HER)Vegansk falafel

Min opskrift på hjemmelavet vegansk falafel er meget populær – og det forstår jeg godt, for det er selv en af mine yndlingsopskrifter i hele verden. Jeg ved faktisk slet ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis den forsvandt. Pitabrød med langtidsbagte tomater, guacamole og falafel, anyone?

3: VERDENS BEDSTE KARTOFFELBÅDE (VEGANSK – OPSKRIFT HER)Kartoffelbåde

Man går aldrig galt i byen med sprøde, fedtede, syndige kartoffelbåde – og jeg er så glad for, at mine læsere er enige, for ellers ville vi nok være nødt til at stoppe med at ses….

4: CREMET PASTA MED SQUASH, SPINAT OG KOKOSMÆLK (VEGANSK – OPSKRIFT HER)

Jeg fandt på denne cremede pastaret på en meget tømmermændsramt dag – og det er I heldigvis andre, der kan følge. Jeg ved ikke hvad det er med kombinationen af pasta og kokosmælk, der hjælper på tømmermænd, men det gør det altså, eh?

5: VEGANSKE FRIKADELLER MED RØDE LINSER OG PEBERFRUGT (OPSKRIFT HER)

Man skal være et meget ufølsomt menneske for at kunne sige nej til en god dunse, og disse veganske frikadeller med røde linser og peberfrugt er helt perfekte. Ligegyldigt hvad anledningen er!

6: VEGANSKE GRØNTSAGSBØFFER MED SQUASH OG GULERØDDER (OPSKRIFT HER)

Veganske grøntsagsbøffer med squash og gulerødder er det ultimative comfort food – og så kan de både bruges til burgerbøffer, frikadeller og fingerhapsere. Mmm!

7: GUIDE: HJEMMELAVET GRØNTSAGSBOUILLON (VEGANSK – OPSKRIFT HER)

Hjemmelavet grøntsagsbouillon er meget nemmere, end man tror – og så føler man sig dejlig hellig og speltagtig, når man koger det!

8: HJEMMELAVET PUMPKIN SPICE (VEGANSK – OPSKRIFT HER)Pumpkin spice

Jeg er en skør græskardame og I ved det jo godt – pumpkin spice skal helst i, ved siden af og ovenpå alt, man serverer fra september – februar, og jeg vælger at tro, at pumpkin spice er på listen, fordi I er enige!

9: VEGANSK FARS, DER BÅDE KAN BRUGES TIL FRIKADELLER OG BØFFER (OPSKRIFT HER)

Opskrifter, der både kan bruges til det ene og det andet er altid et hit – og denne veganske fars kan bruges til lige det, man vil. Bliver det ikke bare et kæmpe stort ja herfra?

10: HJEMMELAVEDE REESE’S PEANUT BUTTER CUPS (OPSKRIFT HER)

Reese’s peanut butter cups var en af bloggens første opskrifter, hvilket får mig til at krumme en lille smile tæer – men jeg kan stadig godt forstå, at det er en af bloggens mest populære opskrifter, for der findes nok næppe noget, jeg elsker mere end Reese’s. Så tager jeg gerne et par anfald af hjertekarsygdomme og sukkersyge med i købet! De kan laves både med og uden tilsat sukker, og så er de snaskede og syndige på den helt rigtige måde.

 

Vi ses i 2018!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial