FORUDBESTIL MIN KOGEBOG PLANTEBASERET FARS HER
FÅ 20% RABAT MED KODEN ‘PLANTEFARS’ FREM TIL 15. JUNI!
Jep, den er god nok: jeg har udgivet en kogebog og jeg har glædet mig som et lille barn til at fortælle jer om det!
Jeg har altid drømt om at udgive en kogebog. Da jeg var lille, læste jeg tit godnathistorier i min mors kogebøger fra 80’erne, inden jeg skulle sove. Jeg elskede de farverige billeder og jeg sagde til mig selv, at jeg ville udgive en, når jeg blev stor. Jeg kunne ikke lave mad og jeg var en lille tyk prop med hang til pomfritter og toast, men jeg sad altid klinet til BBC Food, som var en hel tv-kanal kun med madprogrammer (we want it back!), der gudskelov var inkluderet i mine forældres tv-pakke, og jeg ville så gerne være den, der stod der i køkkenet og tryllede. Der skulle gå mange år, før jeg blev til den foodie, jeg er i dag, men ønsket om en kogebog forlod mig aldrig. De seneste år har mit hoved flydt over med idéer til fiktive kogebøger, som jeg gerne ville udgive, når jeg en dag fik tid og klasse nok til at kunne overtale et forlag til at give mig en kontrakt. Seriøst, I ringer bare – jeg har masser af idéer i skuffen!
Derfor var jeg også ved at falde ned af stolen, da Muusmann Forlag kontaktede mig sidste år og spurgte, om jeg kunne tænke mig at udgive en kogebog om plantebaserede farsretter. Jeg var taget på solotur til Skotland og stod på en bakke med en puls på 240 og trætte fødder, da jeg fik mailen, og jeg havde faktisk besluttet mig for ikke at svare, da jeg var ret sikker på, at der var nogen, der gjorde grin med mig.
Men de mente det – og her et år efter er den her så: Plantebaserede farsretter – kødelskerens veganske kogebog!
Ud af alle de kogebogsidéer, jeg har haft i hovedet, var en kogebog om fars ikke én, jeg nogensinde har haft oppe at vende. Det indrømmer jeg. Men nogle gange dumper der uforudsete appelsiner ned i turbanen – og så har man fandme en pligt til at lave juice! Så det har jeg gjort, og jeg er faktisk blevet virkelig tilfreds med resultatet. Plantebaseret fars dækker over alle de retter, man normalt ville lave med hakket kød: lasagne, bolognese, bøffer, frikadeller og deslige – og jeg synes selv, det er blevet en virkelig fin lille bog med masser af skønhedsfejl, som det nu engang bør være for en førsteudgivelse.
Bogen indeholder både opskrifter, der allerede findes på bloggen samt en masse nye – bl.a. opskriften på veganske pølser, som ses på billedet herover, hvilket har revolutioneret mit liv en hel del. Jeg håber, at bogen kan være til hjælp, uanset om du er veganer, har veganske venner eller børn, gerne vil finde inspiration til kødfrie dage eller noget helt andet.
Bogen koster 199,95 og udkommer senere på måneden, men kan forudbestilles nu – og hvis du indtaster rabatkoden ‘plantefars’ får du 20% rabat, hvis du køber den inden 15. juni HER!
Køøøb den! Køb den, køb den, køb den!