Inspiration

MINE NYTÅRSFORSÆT FOR 2018

Jajaaa, okay, så har jeg lavet nytårsforsæt og okaaay, så er det corny.

Vi er enige om, at man bør lave sit liv om lige NU i stedet for at vente til i morgen og alt det der, men vi kender jo allesammen dét med, at en slankekur ikke kan starte på en hvilken som helst ugedag (den starter altid på en mandag, undtagen hvis 1. januar falder på en sådan, selvfølgelig. Det er reglerne og det er ikke mig, der har lavet dem). Dette er rent metaforisk talt, da jeg, for måske første gang i mit liv, ikke har tænkt mig at gå på slankekur i det nye år, men I forstår forhåbentlig, hvad jeg mener.

Vi synes allesammen, at nytårsforsæt er åndssvagt, og vi lægger dem alligevel allesammen lidt hemmeligt. Call your bluff!

Jeg er nået til den konklusion, at tricket er to ting: For det første skal man poste sine nytårsforsæt på sociale medier, så folk kan sparke mig over skinnebenet, hvis de ikke ser mig i det mindste forsøge at overholde nedenstående punkter i det nye år. For det andet er tricket, at man kun kan skal lave aftaler med sig selv, som man ved, at man kan holde. Og som man rent faktisk har LYST til at holde. Læs: Ingen slankekure. Lov mig det nu!

I 2018 VIL JEG PRØVE AT:

 • Spise mere chokolade.

 • Være mere åben omkring, at jeg er stille og roligt fan af Page Four (har I hørt deres julesang?!? Aaaarhmen altså! I skal ikke påstå, at I er immune over for den slags charme!)

 • Lade være med at aftale med mig selv, at jeg vil begynde at løbe. Gretchen. STOP trying to make running happen. It’s NOT going to happen!

 • Blive bedre til at vaske mine glas op med det samme, når jeg har brugt dem, i stedet for bare at stille dem i vaskeområdet, og så senere blive irriteret over, hvem fanden der har sat dem dér.

 • Rede min seng om morgenen, så jeg bliver endnu gladere for at se den, når jeg kommer hjem (hæhæ, som om dét er muligt!)

 • Tage på date med mig selv noget oftere. Og det skal være med blomster und alles.

 • Sige én positiv ting, hver gang jeg har sagt en negativ (shiiit).

 • Blive bedre til at drikke min kaffe, når den er helt varm, i stedet for at stille den til side for at køle af, glemme alt om den, komme i tanke om den, når den er lunken, og så hælde den ud igen. Undskyld kaffe. I will change (p.s gæt hvem, der lige nu sidder med en kold kop kaffe foran sig? Fordømt! Godt det kun er d. 31.!)

 • Tage mine naboers skraldeposer med ned, når de har sat dem i opgangen, og jeg jo for fanden alligevel er på vej ned ad trappen.

 • Få fat i noget spons til bloggen.

 • Investere i et par glimmersko. 2018 får brug for noget tilført glimmer, fornemmer jeg.

 • Aflevere mit speciale og få et voksenjob (specialet er uundgåeligt. Det andet er straks værre. Hvis nogen snart mangler en cand.mag i idéhistorie, så siger I lige til, ik’?)

 

Er der noget, I gerne vil blive bedre til? Fortæl mig det i kommentarfeltet, eller brug hashtagget #detbliverknæhøjkarse, så jeg kan læse dem!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial