EFTERÅRSKÆRLIGHED I EN GRYDE: CHILI SIN CARNE MED RØDE LINSER OG QUINOA
Jeg.elsker.efterår. Mens de fleste andre i Danmark den forgangne uge…
Jeg.elsker.efterår. Mens de fleste andre i Danmark den forgangne uge…
Bered jer: Det er endnu engang pasta-tid. Og jeg har…
De sidste par dage har det på visse tidspunkter, særligt…
(Not so) breaking: Jeg tænker på mad hele tiden. Jeg…
Det er ingen hemmelighed, at jeg på det seneste har…
Det er koldt. Det er vådt. Det er slet ikke…
Tre ting er sikkert: 1) Når jeg langt om længe…
Der findes brunsviger, og så findes der bronsvi’er. Brunsviger er…
Der er dem, der hælder shots i svælget om fredagen,…
Tillad mig at præsentere årets Grand Prix snack 2016! I…
Hvad siger I? HVA?! Om jeg er bitter over, at…
Jeg kan lige så godt sige det, som det er:…