Hvis du har en ensom dåse kikærter stående i skabet, og du har lyst til at give den noget selskab, er her en god idé:
Forvandl den til en let, mættende og farverig salat, perfekt som en god gedigen frokostsalat eller bare som tilbehør til aftensmad. Den er as simple as it gets: Lidt persille, lidt citron og lidt salt og peber, og så kører bussen. Men hvad mere har man egentlig brug for her i livet?
Vegansk kikærtesalat er:
- Mega billig
- Mættende
- Sund
- Farverig
- En nem og hurtig måde at få masser af grøntsager og smag på!
Hvis du begynder nu, kan du have en salat stående om ca. 2 minutter – så er der lækkert frokost stående i køleskabet til de næste par dage.
Var det et ja, jeg hørte?
Så snupper du bare opskriften lige her!
Med ønsket om en god dag fyldt med ingen snask på køleskabslågen, frugtfade og god belysning!

Nem og mættende kikærtesalat
Ingredienser
- 1 dåse kikærter, drænet og skyllet godt igennem
- 1 agurk, skåret på langs og det våde indre fjernet med en teske
- 2-3 store tomater
- 1/2 rødløg
- Saft fra 1 citron
- Masser af bredbladet persille
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær grøntsagerne i stykker, som du godt kan lide det, og bland det hele sammen med citronsaft og hakket persille. Enkelt, lækkert og nemt!
Psst …
Hvis du er på udkig efter andre opskrifter på salat, så prøv: