Okay, så: Verdens nemmeste peanut butter fudge med kun 3 ingredienser. Need I say more?
Okay. Luk øjnene. Forestil dig din drømmeopskrift. Hvad indeholder den? For inde i mit hoved, så kunne jeg godt finde på at synes, at den ideelle opskrift skulle være noget med 1) peanut butter. Fordi altid peanut butter. 2) Kokos. Fordi altid kokos. 3) Noget, der er nemt og hurtigt. Altså, sådan: Jeg-kommer-tre-ting-ned-i-en-gryde-og-laver-ingenting-hurtigt.
Med andre ord: en opskrift der virkelig springer over dér, hvor gærdet er lavest. Det er så fjollet at finde stedet, hvor gærdet er højest, hvis man alligevel allerede står dér, hvor det er lavest. Det har jeg altid syntes.
Derfor får I i dag en fudge lavet af kun tre ingredienser og nærmest uden indsats overhovedet. Hva så? Elsker I mig nu?
Peanut butter fudge indeholder:
-
Peanut butter (duh!)
-
Kokosolie + kokosmel, hvis man vil
-
Sirup
…Og skal bare koges sammen i 2 minutter.
…Kan vi lige overskue det?
Jeg kan i hvert fald ikke rigtig overskue andet på en søndag, så det tænker jeg, at I heller ikke kan.
Med ønsket om en god søndag fyldt med julemusik, noget med sovs og ingen søndagsdepressioner!
24 veganske juleopskrifter:
1. december: DIY bodyscrub med kaffe og kanel
2. december: Helende varm kakao
3. december: Julesovs alá Jamie
4. december: Flettet linsebrød
5. december: Chocolate chocolate chocolate chip cookies
6. december: Blomkålssteg på bund af sorte linser
7. december: Dadeltrøfler med kaffe og hvid chokolade
8. december: Butternutsteg med valnøddesmør
9. december: Græskardeller
Verdens nemmeste peanut butter fudge
Ingredienser
- 1,25 dl kokosolie (gerne med kokossmag)
- 1 dl peanut butter
- 2 spsk sirup
- 3 spsk kokosmel (kan udelades)
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en kasserolle og smelt det sammen. Lad det koge 2-3 minutter og hæld det herefter i en lille form, f.eks. en brødform, beklædt med bagepapir. Sæt i fryseren i mindst to timer, indtil fudgen er stivnet.
- Skær i firkanter med en varm kniv og spis, spis, spis!
Kan man bruge andet olie end kokosoile?
Hej Linda,
Hm, det tænker jeg måske godt, men det er ikke noget, jeg har prøvet, må jeg indrømme