French Toast er ét af mine absolutte yndlingsmorgenmåltider, og det er så uforskammet nemt at lave, at jeg faktisk virkelig ikke forstår, hvorfor jeg ikke spiser det noget oftere!
Lige så smagfuldt og sødt som pandekager, men mere mere tyngde og mæthed, og selvfølgelig en god undskyldning for at spise uhæmmede mængder sirup. Altså, what’s egentlig not to like?
Med ønsket om en vidunderlig dag fyldt med intakte iPhone-skærme, pudsede briller og fyldte drivhuse!
Vegansk French Toast
Ingredienser
- 2-4 skiver daggammelt brød, gerne surdejsbrød
- 3 spsk. maizena
- 2 dl havredrik
- 2 tsk. agavenektar eller almindelig lys sirup
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 nip salt
- 1/2 tsk. kanel
- 1/2 overmoden banan, most med en gaffel
Sådan gør du
- Pisk mælk sammen med maizena, indtil al maizenaen er opløst. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør det hele godt sammen.
- Dyp brødet i blandingen, og lad det suge i 15-sekunder ish på hver side, indtil det har soaket en masse, men selvfølgelig ikke er blødt og gennemvådt. Steg i masser af vegansk smør ved middelvarme på panden, indtil begge sider er gyldne og sprøde.
- Server med vegansk yoghurt, marmelade, sirup, friske bær, peanut butter eller hvad dit hjerte begærer!
Psst ..
Hvis du er på udkig efter andre lækre opskrifter på morgenmad, så prøv: