Der findes flere forskellige slags vegansk remoulade i butikkerne, men I må love mig, at I aldrig køber dem, for det slår på ingen måde den, I kan lave selv!
VERDENS BEDSTE VEGANSKE REMOULADE MED KUN 2 INGREDIENSER!
Dette er endnu én af de der opskrifter, som ikke rigtigt er en opskrift, men mere et velmenende tip!
Ikke desto mindre kan jeg risikere, at der findes nogle derude, som ikke er klar over, at det her er en mulighed, og det KAN jeg ikke have siddende på mig!
Hvorfor? Fordi det her er VERDENS BEDSTE REMOULADE!
Det slår ikke alene alle eksisterende veganske remouladevarianter på markedet – det slår faktisk også alle de ikke-veganske, hvis I spørger mig! Det smager som hjemmerørt luksus-remoulade (og teknisk set ER det jo også hjemmerørt, for vi rører jo selv i den…) og kan tilpasses præcis, som man bedst kan lide sin remoulade. Jeg kan godt lide, at den smager kraftigt af Piccalilly, fordi jeg elsker smagen af eddike, men er man ikke til det, jamen så kommer man jo bare mindre i!
I know: drømmer vi eller er vi levende? Jeg ved det ikke, men jeg er også ligeglad!
Hvad er Piccalilly?
Piccalilly var noget, jeg aldrig havde hørt om for bare et par år siden. Men en dag lagde jeg mærke til det nede i min lokale Føtex og havde én af de der livsændrende oplevelser, der gør én til et nyt og bedre menneske. Nemlig et menneske, der kan få remoulade, når hun vil!
Piccalilly er syltede grøntsager i sennepssauce, som bruges til hjemmerørt remoulade, når man ikke selv gider at stå med besværet (og lad os være ærlige: det gider man sgu ikke). Det kan købes i Føtex og Bilka og sikkert også andre steder – men jeg køber det i Føtex. Det koster 30 kroner og kan holde sig i 100 år, så det kan stå i køleskabet indtil næste gang, man bliver remouladetrængende.
Efter Hellman’s Vegan Mayo kom på markedet, var jeg ikke i tvivl: en hellig to-enighed var født!
Så nemt er det at lave vegansk remoulade:
- Bland et glas Hellman’s Vegan Mayo med ca. 1 spsk Piccalilly (mere eller mindre efter smag)
- Tilsæt et drys gurkemeje, hvis du vil have en lidt sjovere, gul farve
- SPIS!
Nemmere bliver det ikke at blive verdens lykkeligste menneske!
Jeg ved ikke med jer, men jeg tror personligt liiige jeg skal i køkkenet og lave mit et bette stykke mad …
Med ønsket om en god dag fyldt med rugbrødsmadder, varme fusser og noget med smør!
Hjemmelavet vegansk remoulade
Ingredienser
- 1 glas Hellman's Vegan Mayo
- 1 spsk Piccalilly (syltede grøntsager til remoulade - kan købes i bl.a. Føtex)
- 1 drys gurkemeje (for farvens skyld)
Sådan gør du
- Bland 1 glas mayonnaise med ca. 1 spsk Piccalilly og lidt gurkemeje, hvis du gerne vil have en lidt sjovere, gul farve. Smag til. Voilá!
Psst …
Hvis du er på udkig efter andre opskrifter på dip, så prøv:
Hmm hjemmelavet er måske så meget sagt når det blot er at blande to glas sammen. Men tak for tippet alligevel.
Det skriver jeg vist også i teksten – tager ikke credit for andet end det gode tip