Kom Frugtbar i en stor skål og pisk med en røremaskine eller elpisker ved medium hastighed i 3-5 minutter, indtil det er luftigt og fluffy.
Tilsæt vaniljepasta og rør ved medium hastighed i 20-30 sekunder, indtil din smørcreme er fint vaniljeprikket.
Tilsæt 1 dl flormelis ved lav hastighed, indtil det er opløst i smørret. Skru op på medium igen og pisk i 20-30 sekunder, indtil du igen tilsætter 1 dl flormelis ved lav hastighed. Sådan fortsætter du, indtil al flormelisen er brugt, 1 dl ad gangen.
Når al flormelis er pisket i smørcremen, skruer du op på fuld hastighed og pisker godt i 2-3 minutter, indtil smørcremen er luftig og lækker. Tilsæt mere flormelis, hvis cremen er for tynd, og lidt plantedrik, hvis den er for tyk.
Frugtbar smelter ligesom Smørbar siiiindssygt hurtigt, så smørcremen skal lige en tur på køl, inden du kan smøre den på dine bunde. Jeg var lidt for ivrig, og det resulterede i en smeltet kage, fordi smørret simpelthen var for varmt.
Når dine bunde og din smørcreme er iskolde, kan du samle de 3 bunde med et godt lag smørcreme imellem. Tag lidt smørcreme og smør kagen op med ved at bruge en ske eller en spatel og sæt både kagen og smørcremen på køl igen. Lad den køle lidt, inden du bruger resten af smørcremen til at smøre hele vejen rundt om kagen. Lad toppen være bar, for her kommer ganache på. Det er lidt en træls proces, men hvad gør man ikke for at få smørcreme?
Sæt kagen tilbage på køl. Imens laves chokoladeganache.