Vegansk blomkålssauce til pasta alfredo
Udskriv

Vegansk blomkålssauce til Pasta Alfredo

Tilb. tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 blomkålshoved, skåret i buketter
  • Saft fra 1 citron
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 fed hvidløg
  • Kokosmælk
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær blomkålshovedet i mindre buketter og kog i saltet vand til stykkerne er møre, ca. 10 minutter.
  • Dræn i en sigte og overfør blomkålsbuketterne til en food processor sammen med hvidløg, citron, løgpulver, salt og peber og et godt skvæt kokosmælk. Start med lidt kokosmælk og arbejd dig op derfra, så saucen får den helt rigtige konsistens. Blend indtil saucen er silkeblød og har en flydende konsistens, der samtidig er tyk nok til at blande med pasta.
  • Smag til med mere citron, salt og peber og vend bagefter sammen med friskkogt pasta.
  • Velbekomme!