satay peanut butter dressing
Udskriv

Verdens bedste Satay Peanut Butter Dressing

Én af mine absolutte yndlingsdressinger, som jeg bruger til rispapir, som dressing til salat eller bare som dip til grøntsagsstave. I denne portion er der nok til 2 store flasker dressing, så halver evt. opskriften, hvis du kun skal bruge en lille smule.
Tilb. tid5 min
Antal: 2 store glas

Ingredienser

  • 3 kææmpe spiseskefulde peanut butter
  • 2 dl fuldfed kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 5-6 tsk rød karrypasta, mediumstærk
  • 1/2 dl ahornsirup
  • 3 spsk soya
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk sesamolie

Sådan gør du

  • Kom heeeele herligheden i en smoothieblender, food processor, almindelig blender eller hvad end du har at blende med, og blend sammen, indtil det er en luftig dressing.
  • Overfør til to flasker eller glas og stil i køleskabet. Så er det klar til grøntsagsstave, rispapir eller salat, lige når du har lyst.
  • Efter et par dage i køleskabet kan konsistensen godt blive lidt tyk, fordi kokosmælken stivner, men så kan du altid røre den op med lidt vand igen, hvis det er et problem.
  • Velbekomme!