Go Back

Rødkålssalat med grønkål og granatæble

Tilb. tid15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Salat

  • ¼ rødkålshoved, snittet fint
  • 125 gram grønkål, snittet fint
  • 1 gulerod, revet
  • 1 granatæble
  • 1 håndfuld tørrede tranebær

Dressing

  • 4 spsk olivenolie
  • Saft fra 1 citron
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk ahornsirup
  • Et godt drys salt

Sådan gør du

  • Tag kernerne ud af granatæblet og stil til side. Jeg halverer som regel granatæblet med en kniv, hvorefter jeg piller kernerne ud nede i en skål med vand. Så sprøjter der nemlig ikke granatæblesaft ud i hele køkkenet. Et godt bette tip!
  • Bland rødkål, grønkål, revet gulerod, granatæble og tørrede tranebær i en skål.
  • Bland dressingen godt sammen og hæld ud over salaten. Lad gerne trække i 20 minutters tid, så smagene rigtigt trænger igennem.
  • Velbekomme!