Udskriv

ONE POT PASTA MED KOKOSMÆLK OG SQUASH

Forb. tid2 min
Kogetid20 min
Samlet tid22 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 gram fuldkornsspaghetti
  • 1 dåse flåede, hakkede tomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 løg, hakket
  • ½ squash, revet
  • 2 gulerødder, revet
  • 100 gram linser Jeg brugte en blanding af røde og sorte linser, men alt kan bruges, bare de kan være kogt færdig på 15 minutter.
  • 2 håndfulde frisk babyspinat
  • 2 grøntsagsbouillonterninger
  • 1 liter kogende vand
  • ½ tsk tørret oregano
  • Salt og peber (til tilsmagning)

Sådan gør du

  • Pas på, for nu bliver det nemt: Kom alle ingredienserne i en stor gryde og bring det i kog. Når det er begyndt at koge, går der ca. 15 minutter, til pastaen er mør og det hele er færdigt. Sørg for at røre undervejs.
  • Smag til med salt og peber og server i store skåle. Retten fungerer bedst at servere med det samme, for den kan godt blive lidt blød, når den bliver sat i køleskabet og pastaen suger alt væsken. Den smager dog stadig fint, så det er en smagssag - alternativt kan man benytte mindre væske, hvis man ikke er tosset med suppeeffekten.
  • Velbekomme!