Vegansk cashewfløde med dadler
Udskriv

CASHEWFLØDE MED DADLER

Cashewfløde har uendelige muligheder og kan nemt reguleres i konsistens, så den passer til det, du vil bruge den til. Prøv også at tilsætte f.eks. vanilje eller krydderier til fløden.
Tilb. tid5 min
Udblødning8 t
Antal: 1 portion

Ingredienser

  • 1 dl cashewnødder
  • 3-4 friske dadler
  • 2.5 dl koldt vand

Sådan gør du

  • Læg cashewnødder og udstenede dadler i en skål med 2,5 dl koldt vand. Læg en tallerken over skålen og lad det trække i minimum 8 timer ved stuetemperatur.
  • Når du vil lave din fløde, hælder du bare skålens indhold i en food processor, blender, smoothiemaker eller hvad du nu ellers har, og pulser, indtil dadlerne og nødderne er helt udblendede og fløden har en lækker, cremet konsistens. Tilsæt evt. lidt mere vand, så konsistensen passer til dit behov - den tykner lidt, når den kommer på køl.
  • Brug som kaffefløde, kagecreme, glasur, til frugtsalat eller hvad end, dit hjerte begærer.

Noter

[recipe]