Vegansk pastasalat med røget tofu og ærteskud
Udskriv

NEM PASTASALAT MED RØGET TOFU OG ÆRTESKUD

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 1 pose pasta (500 gram)
  • 1 glas vegansk pesto (jeg brugte den røde fra Urtekram)
  • 1 pakke ærteskud
  • 1 bundt bredbladet persille (eller en anden krydderurt)
  • 2-3 tomater
  • ½ agurk
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk olie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 1 pakke røget tofu
  • 1 tsk røget paprika
  • ½ tsk oregano
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken. Dræn godt i en sigte og overfør til en stor skål.
  • Skær løg, hvidløg, squash, aubergine og røget tofu ud i mindre tern og steg i lidt olie ved middel til høj varme i ca. 5 minutter, indtil grøntsagerne er tilberedte, men stadig har lidt bid. Tilføj røget paprika, lidt oregano, salt og peber og smag til.
  • Overfør de stegte grøntsager til skålen med pasta og top med skyllede ærteskud, hakket persille, hakket agurk, peberfrugt og tomat. Tilsæt generøse mængder pesto (lad os bare være ærlige: det bliver nok hele glasset) og vend rundt, indtil alt er dækket. Smag til med salt og peber og evt. mere røget paprika eller lidt chili. Spis med det samme eller vent, til det er blevet koldt - begge dele er lækkert!
  • Velbekomme!