Vegansk pastaret med edamame, tomat og soyafløde
Udskriv

Vegansk pastaret med edamame, tomat og soyafløde

Forb. tid5 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid35 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 gram pasta
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 250 gram cherrytomater, halverede
  • 200 gram frosne edamamebønner
  • 1 bundt persille, hakket fint
  • 100 gram soltørrede tomater i olie, hakket
  • 1 Soyafløde
  • ½ tsk gurkemeje (mest for farve)
  • 1/4 tsk chiliflager
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen i rigeligt vand med masser af salt. Tag den gerne af varmen, lige et minut før, du normalt ville have gjort, da den bliver yderligere tilberedt i sovsen.
  • Kom lidt olivenolie på en pande og steg hakkede løg, hvidløg, cherrytomater og edamamebønner ved middel til høj varme i nogle minutter, indtil løgene er klare og bønnerne er tøet op.
  • Tilsæt finthakket persille, de soltørrede tomater, soyafløde, gurkemeje og chili og skru ned for varmen, så det ikke begynder at koge - det kan soyafløde ikke super godt lide. Smag til med rigeligt salt og masser af sort peber.
  • Overfør den kogte pasta til panden og fordel det hele godt rundt, indtil al pastaen er dækket, og lad det hele varme igennem.
  • Velbekomme!