saltede mandler
Udskriv

Saltede mandler

Forb. tid20 min
Bagetid20 min
Samlet tid40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2,5 dl kogende vand
  • 4 spsk fint salt
  • 200 gram mandler
  • Ekstra salt til bagning

Sådan gør du

  • Hæld 2,5 dl kogende vand fra elkedlen over i en skål eller en gryde. Tilsæt 4 spsk fint salt og rør rundt, indtil det hele er opløst.
  • Tilsæt mandlerne til vandet og lad dem trække i 20 minutter. Imens forvarmes ovnen til 150 grader.
  • Efter 20 minutter drænes mandlerne og spredes på en bageblade med bagepapir. Drys evt. en smule ekstra salt over mandlerne.
  • Bag i ovnen i 20 minutter, indtil mandlerne er tørre og sprøde.
  • Spis som snack, kom dem i en salat eller spis dem som tilbehør til aftensmaden. Velbekomme!