Udskriv

Tabbouleh - bulgursalat med krydderurter

Tilb. tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1,5 dl fuldkornsbulgur, kogt i ca. 2,5 dl vand
  • 1 stort bundt frisk, bredbladet persille, ca. 50 gram
  • 1 lille bundt dild, ca. 10 gram
  • saft fra 1/2 citron
  • 1 udhulet agurk, skåret i mindre tern
  • 3 forårsløg, hakket
  • 1/2 dl olivenolie
  • 250 gram cherrytomater, halveret
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog bulguren og lad den køle af et øjeblik. Imens hakkes grøntsagerne,
  • Kombiner alle ingredienser i en stor skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Holder sig fint i køleskabet et par dage og er en dejlig frokost at have med på arbejde. Velkomme!