Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skær hokkaido i store tern og læg dem i et fad sammen med løg, valnødder og saft og skal fra 1 citron.
Kom hvidløg, olivenolie, salvie og et godt drys havsalt i en morter og kør rundt, indtil du har fået lavet en god olie. Alternativt kan du presse hvidløg ud i olien og hakke salviebladene fint.
Overfør salvieolien til fadet med hokkaido og bland det rundt, indtil alt er dækket.
Sæt i ovnen og bag i ca. 30 minutter, indtil hokkaidoen er mør og det hele er let brunet. Rør evt. et par gange undervejs, hvis valnødderne begynder at se for mørke ud.
Imens hokkaidoen bager, koges pastaen efter instruktion på pakken i rigeligt saltet vand.
Tag fadet ud af ovnen og dræn pastaen for vand. Overfør den kogte pasta direkte til fadet med hokkaido og kør godt rundt, så al pastaen kommer i kontakt med det lækre sovs fra fadet.
Slut af med ekstra olivenolie og friske salvieblade på toppen.
Spis og vær glad!