Stegt spidskål - det nemmeste tilehør
Udskriv

STEGT SPIDSKÅL - DET BEDSTE OG NEMMESTE TILBEHØR

Tilb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 1 stor spsk smørbar
  • Saft fra 1 citron
  • salt

Sådan gør du

  • Tag de ydre blade af et spidskål og skær midt over. Skær evt. i kvarte, hvis spidskålet er stort. I så tilfælde kan det være nødvendigt at stege på 2 pander.
  • Lad en spsk smørbar (eller bare almindeligt smør, hvis du ikke er veganer) smelte ved middel varme på en stor pande og læg spidskålet på. Lad det stege ved lav til middel varme i 30 minutter, mens du jævnligt vender det, sådan så alle siderne bliver stegte. Målet er, at det skal blive helt gyldent på alle sider og nærmest falde fra hinanden til sidst.
  • Slut af med saft fra 1 citron direkte på den varme pande og masser af salt. Server som tilbehør til nærmest alt. Velbekomme!