Vegansk torskerognssalat
Udskriv

Vegansk torskerognssalat

Vegansk torskerognssalat vil være perfekt til den familiefrokost, du står og skal medbringe noget til - og der er sikkert ingen der vil opdage, at den faktisk er vegansk. Kan fint holde sig et par dage i køleskabet.
Tilb. tid10 min
Samlet tid10 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 125 gram røget tofu
  • 1 løg
  • 2 spsk vegansk mayonnaise
  • 4-5 spsk neutral soyayoghurt
  • Saft fra 1 citron
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kom den røgede tofu i en foodprocessor eller minihakker og kør, indtil konsistensen er helt fin.
  • Overfør den røgede tofu til en skål og top med mayo, soyayoghurt, citron og masser af salt og peber. Start med 4 spsk soyayoghurt og saft fra ½ citron og arbejd dig frem derefter - jeg tilsatte en ekstra spsk soyayoghurt og saften fra en hel citron. Rør godt sammen og smag til med masser af salt og friskkværnet sort peber.
  • Server på ristet rugbrød og vær et lykkeligt menneske!

Noter

Hvis du vil lave din egen veganske mayo, så har jeg opskriften lige her.