Go Back

Nem opskrift på tofu scramble

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Antal: 1 personer

Ingredienser

Grundopskrift

  • 200 gram tofu
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk gurkemeje
  • ½ tsk paprika
  • 3 tsk gærflager (kan udelades)
  • ½ tsk salt
  • Lidt peber

Valgfrit

  • 1 tomat
  • ½ løg, hakket
  • Lidt champignon og rød peber

Sådan gør du

  • Læg den drænede tofu i en skål og mos den med en gaffel eller en kartoffelmoser, indtil den har en chunky tekstur.
  • Varm lidt olie op på en pande. Kom tofuen og evt. de grøntsager, du kan lide, på den varme pande og steg ved medium varme. Steg 3-4 minutter, indtil noget af vandet fra tofuen er fordampet.
  • Tilsæt krydderier og evt. gærflager og steg videre nogle minutter, indtil tofuen er glohed og krydderierne fordelt.
  • Servér for sig eller spis med brød ved siden af - perfekt morgen!