Et par store håndfulde spinat eller 3-4 frosne spinatkugler
3spskgærflager
Saft fra 1/2 citron
2spskolivenolie
1/2tskhvidløgspulver
1/2tskbasilikum
1/2tskoregano
1/4tsksort peber
Tomatsauce
1spskolivenolie
1løg, hakket fint
2dåserflåede, hakkede tomater
1/2tskoregano
1/2tskbasilikum
1tskhvidløgspulver
1tsksukker
1/2tsksalt
Græskarbechamel
4dlgræskarpuré
1havre cuisine (5 dl)
1spskgærflager
Saft fra 1/2 citron
1/2tskmuskat
Salt og peber
Derudover
Lasagneplader
Vegansk ost
Sådan gør du
Tomatsauce
Varm olivenolie op ved middelhøj varme, og steg løg et par minutter. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad boble, mens du laver græskarbechamel og tofuricotta.
Tofuricotta
Smuldr tofu med fingrene i en skål, og rør sammen med resten af ingredienserne.
Græskarbechamel
Kom alle ingredienser i en gryde, og varm igennem. Smag til med muskat og salt.
Samling
Saml lasagnen i denne rækkefølge:Halvdelen af tomatsaucen + lasagneplader + halvdelen af spinatricottaen + halvdelen af græskarbechamel + lasagneplader + anden halvdel af spinatricottaen + anden halvdel af tomatsaucen + lasagneplader + anden halvdel af græskarbechamel + vegansk ost på toppen.