Go Back

Pumpkin spice oats

Lunende efterårsgrød med græskarpuré og pumpkin spice. Græskarpuré giver den smukkeste orange farve og en god sødme, og hele grøden emmer af efterår og stille morgener. Elsker!
Tilb. tid10 min
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1 dl græskarpuré Jeg laver græskarpuré ved at halvere hokkaidogræskar (butternut kan også bruges) og bage i ovnen ved 180 grader i en time. Når fyldet er kølet, skraber jeg det ud med en ske og opbevarer det i en bøtte i køleskabet, så jeg kan bruge det til grød, bagning og hvad jeg ellers kan finde på.
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl plantedrik, gerne den med calcium og vanilje
  • 1/2 - 1 dl vand
  • 1 tsk pumpkin spice (se opskrift i noter)
  • 1 spsk kokossukker, agavenektar, sirup eller andet sødemiddel
  • 1 nip salt

Topping

  • Banan
  • Nøddesmør
  • Chokoladeknapper
  • Pekannødder

Sådan gør du

  • Kombiner alle ingredienser i en gryde, og lad det koge ved middelvarme i ca. 5 minutter. Server med din yndlingstopping, og vær glaaad!

Noter

Find opskrift på at lave dit eget pumpkin spice her.