Go Back

De bedste veganske cookie dough kugler med cashewnødder, peanut butter og kikærter

Tilb. tid5 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 150 gram cashewnødder
  • 1 dåse kikærter, drænet og skyllet (400 g)
  • 4 spsk ahornsirup
  • 130 gram peanut butter
  • 1 nip salt
  • 100 gram chokolade, hakket (kan halveres, hvis du vil have mindre chokolade i)

Sådan gør du

  • Kom cashewnødderne i en food processor eller blender, og kør, indtil det er helt fint som mel, og begynder at sætte sig i kanterne.
  • Tilsæt resten af ingredienserne, undtagen chokolade, og blend, indtil det er en samlet, lækker masse.
  • Overfør til en skål, og bland med det hakkede chokolade. Tril kugler af massen, op opbevar i en bøtte i køleskabet (kan holde sig op til 2 uger), eller frys ned.
  • Gå i pendulfart mellem sofa og køleskab, når du bliver snacksulten. Hurra!