Go Back

Indisk ret med Like Meat og raita

Tilb. tid8 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

Indisk curry

  • 1-2 æsker Like Meat Nordic Chicken Bites
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1/2 tsk. revet, frisk ingefær
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. garam masala
  • 1 tsk. sukker
  • 1/2 tsk. fint salt
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede, flåede tomater

Vegansk raita

  • 3 dl vegansk yoghurt (fx neutral Alpro)
  • 1/2 rødløg, hakket fint
  • 1/2 frisk chili, hakket fint
  • Masser af persille, mynte og koriander
  • 1/2 tsk. stødt spidskommen
  • 1/2 tsk. fint salt

Til servering

  • Jasminris
  • Naanbrød
  • Friske krydderurter
  • Peanuts

Sådan gør du

Raita

  • Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og chili. Du kan evt. også tilsætte hvidløg eller limesaft. Lad gerne stå at trække, så der kommer masser af smag.

Curry

  • Varm lidt olivenolie op på en pande ved middelhøj varma. Steg Chicken Bites, indtil de er gyldne og sprøde.
  • Tilsæt løg og hvidløg, og steg lidt videre, indtil løgene er klare.
  • Tilsæt tomatpuré, krydderier, ingefær, sukker og salt, og rør godt sammen.
  • Hæld hakket tomat og kokosmælk på panden, og rør det hele godt sammen. Når det bobler, skruer du bare ned for varmen. Lad simre så længe, du gider - gerne op til en hel time under jævnlig omrøring, indtil det er er dejligt tykt og cremet, men 20 minutter kan også gøre det.
  • Smag til med mere salt og sukker.

Servering

  • Server curry sammen med ris og top med masser af raita og frisk koriander. Spis, og vær glaaaad!