Vegansk mug cake med chokolade
Verdens nemmeste kage, lige klar til mikroovnen. Konceptet er enkelt: Du samler ingredienser til en kage i din foretrukne kaffekop, giver det 50 sekunder i mikroovnen, og voilá: Ud kommer en varm, lækker, blød kage, du kan spise med en ske.
Forb. tid3 minutter min
Tilb. tid1 minute min
Antal: 1 person
- 2 spsk. hvedemel
- 2 spsk. kakao
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 nip salt
- 1/4 tsk. bagepulver
- 1 spsk. olie
- 3 spsk. plantedrik
- 2 spsk. hakket chokolade
Tilsæt mel, kakao, sukker, salt, vanilje og bagepulver til et krus. Rør godt sammen.
Tilsæt olie og plantedrik og rør sammen med en ske. Drys chokolade på toppen.
Varm ved høj varme i mikroovnen ca. 50 sekunder. Så plejer den at komme ud lidt undertilberedt i midten, som er sådan, jeg allerbedst kan lide den.
Server din mug cake med det samme - evt. med vegansk is eller flødeskum i.