Go Back

Vegansk mug cake med chokolade

Verdens nemmeste kage, lige klar til mikroovnen. Konceptet er enkelt: Du samler ingredienser til en kage i din foretrukne kaffekop, giver det 50 sekunder i mikroovnen, og voilá: Ud kommer en varm, lækker, blød kage, du kan spise med en ske.
Forb. tid3 min
Tilb. tid1 min
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. kakao
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 nip salt
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. olie
  • 3 spsk. plantedrik
  • 2 spsk. hakket chokolade

Sådan gør du

  • Tilsæt mel, kakao, sukker, salt, vanilje og bagepulver til et krus. Rør godt sammen.
  • Tilsæt olie og plantedrik og rør sammen med en ske. Drys chokolade på toppen.
  • Varm ved høj varme i mikroovnen ca. 50 sekunder. Så plejer den at komme ud lidt undertilberedt i midten, som er sådan, jeg allerbedst kan lide den.
  • Server din mug cake med det samme - evt. med vegansk is eller flødeskum i.