Vegansk bolognese med belugalinser, soltørret tomat og champignon
En dejlig hverdagsopskrift på nem, vegansk bolognese, som kan laves på kun 30 minutter.
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Antal: 4 personer
- 1 dåse belugalinser, 400 gram (240 gram drænet vægt) Jeg havde en dåse stående - du kan selvfølgelig også koge dine egne.
- 1 glas soltørrede tomater i olie (140 gram drænet vægt)
- 1 løg, hakket
- 2 fed hvidløg, hakket
- 400 gram champignoner, hakket
- 1 god tsk tomatpuré
- 1 dåse flåede, hakkede tomater
- 1 tsk tørret basilikum
- salt og peber
- 1/2 dl vand
Hæld lidt olie fra de soltørrede tomater op på en pande og steg løg, hvidløg og champignon heri, ca. 5 minutter.
Dræn de soltørrede tomater og belugalinser i en sigte og tilføj til panden sammen med tomatpuré, hakkede tomater, basilikum, rigeligt salt og peber og lidt vand.
Giv et opkog og lad simre i 20 minutter.
Smag saucen godt til og server sammen med store bjerge pasta, kartoffelmos, ris eller hvad du nu har lyst til. Velbekomme!