Go Back

Mock duck - den nemmeste veganske andesteg

Mock duck er sindssygt nemt at lave og minder uhyggeligt meget om rigtig andesteg. Mock duck kan findes i forskellige udgaver i asiatiske butikker og på nettet. Jeg har købt min mock duck på greenos.dk, men det kan findes mange andre steder. Husk generelt at købe i god tid, da der ofte er rift om dåserne op til jul!
Tilb. tid1 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dåser mock duck á 280 gram, drænet
  • 1/2 dl smagsneutral olie
  • 1 spsk soya
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1/4 tsk tørret rosmarin
  • 1/4 tsk kanel
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1 håndfuld svesker (kan udelades)

Sådan gør du

  • Bland olien sammen med krydderierne og lad den drænede mock duck marinere i minimum 30 minutter og gerne natten over.
  • Hæld mock ducken (inklusiv marinade) i et fad og læg gerne nogle svesker ved, hvis du kan lide det.
  • Bag ved 150 grader i 25-30 minutter, indtil stykkerne er gennemvarme og gyldne.
  • Serveres præcis som rigtig andesteg. Ja tak!