Kahluatrøfler med cashewsmør og mandelmel
De lækreste, smørbløde trøfler med diskret smag af kaffe, intens chokolade og så meget lækkerhed, at du næsten ikke kan håndtere det!
Forb. tid10 minutter min
Køletid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Antal: 20 stk
- 1,5 dl kokosmel
- 3 dl mandelmel (ca. 200 gram mandler kørt i en kaffekværn)
- 1 dl usødet kakaopulver
- 1/4 tsk salt
- 0,75 dl cashewsmør (kan erstattes af en anden slags nøddesmør)
- 0,75 dl ahornsirup
- 50 gram mørk chokolade, smeltet i mikroovnen
- 2 spsk Kahlua
- 2 spsk stærkt brygget kaffe
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- Kokossukker til at rulle i
Rør kokosmel, mandelmel, kakaopulver og salt sammen i en skål.
Tilsæt de resterende ingredienser, undtagen kokossukkeret, og rør godt sammen, indtil det er en sammenhængende masse.
Rul ensartede kugler af massen og læg dem på en tallerken beklædt med bagepapir. Rul evt. kuglerne med lidt vand på hænderne, hvis de klistrer for meget (ja, det var lidt frækt sagt).
Kom kuglerne i fryseren 10-15 minutter.
Tag ud af fryseren, rul dem i kokossukker og læg dem tilbage på bagepapiret.
Opbevar køligt i fryseren eller køleskabet.
Spis og vær glad!