Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Skyl pastinakkerne godt. Du behøver ikke skrælle dem, men sørg for, at de er helt rene.
Skær bund og top af pastinakkerne og skær dem på langs, så du får lange stykker af ca. ½ cm tykkelse, ligesom fiskefileter.
Læg på en bageplade med bagepapir og bag 10-12 minutter i ovnen. Imens forberedes paneringen.
Bland kikærtemel og krydderier i en skål og brug et piskeris til at røre sammen med vand. Blandingen skal være tyk nok til at blive på pastinakfileterne, men ikke så tyk, at det er en mos. Hæld pankorasp i en anden skål.
Vend de bagte pastinakfileter først i kikærteblandingen og så i pankorasp, til de er helt dækkede.
Steg i masser af olie på en pande, nok til at dække fileterne - jeg plejer nærmest at friturestege dem.
Steg, indtil de er helt mørkgyldne.
Overfør til et fad med køkkenrulle, så fedtet suges.
Server mens de er varme, med en god skefuld vegansk remoulade.