Go Back

FUDGY VEGANSK KIKÆRTEBROWNIE

Forb. tid10 min

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter
  • 1,25 dl nøddesmør (fx mandel eller peanut)
  • 1,25 dl sirup
  • 1 spsk smeltet kokosolie
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 0,75 dl hvedemel
  • 0,75 dl god kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 100 gram mørk chokolade, hakket (tjek, at den er vegansk)

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Kom kikærter, nøddesmør, sirup, kokosolie og
    vanilje i food processoren og blend, indtil det er smooth.
  • Tilsæt mel, kakao, bagepulver og salt. Kør
    videre.
  • Tilføj hakket chokolade og rør rundt.
  • Bag 20-25 minutter i en lille, smurt form. Den
    skal stadig virke ret blød, når du tager den ud af ovnen, for vi vil gerne
    have, at den bliver meget mushy indeni!
  • Lad køle fuldstændig af og spis, spis, spiiis!