Go Back

DEN HURTIGSTE OG NEMMESTE TOMATSOVS

Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dåser flåede tomater
  • 1 løg, hakket fint
  • 2 fed hvidløg, hakket fint
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk tørret basilikum
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Steg finthakket løg i generøse mængder olivenolie (is there any other kind?) i et par minutter,
  • Tilføj det hakkede hvidløg og steg 30 sekunder mere.
  • Tilsæt de flåede tomater, sukker og basilikum og rør godt rundt. Lad simre ved lav varme i 5-10 minutter.
  • Smag sovsen til med rigeligt salt og lidt peber og stavblend sovsen, indtil den er helt glat.
  • Brug som pastasovs, kom den på pizza eller spice den op og brug den som suppe. Spis og vær glaaaad!