Go Back

VEGANSK TOFISH I TEMPURADEJ

Find spisebukserne frem, varm olien op og se at komme igang!
Tilb. tid30 min
Antal: 2 stykker tofish

Ingredienser

  • 2 stk fast, smagsneutral tofu
  • 1 plade noritang

Tempuradej

  • 1,25 dl hvedemel
  • 1 spsk maizena
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk fint salt
  • 1/4 tsk karry
  • 1,25 dl danskvand eller øl

Sådan gør du

  • Kom ingredienserne til din tempuradej i en skål og rør sammen med et piskeris. Dejen skal være flydende, men alligevel så fast, at den kan klæbe sig fast til ting uden at falde af. Dejen skal hænge fast på fingeren lidt ligesom smeltet is (ja, så fandt vi et billede, vi alle kan forstå, hva?!)
  • Dup tofustykkerne med lidt køkkenrulle, så de ikke er alt for fugtige. Krydr dem med lidt salt på begge sider. Skær et stykke tang ud, som passer ca. til tofuens størrelse og læg det oven på hvert stykke. Pres det godt sammen, så tangen ikke falder af.
  • Vend forsigtigt tofustykkerne i tempuradejen, så de er fuldt dækket af et godt lag dej. Frituresteg stykkerne i smagsneutral olie et par minutter, indtil de er gyldne.
  • Læg på fedtsugende papir og server, mens stykkerne er brandvarme - gerne sammen med fritter og mayo. Velbekomme!