Læg de udstenede dadler i en skål og overhæld med kogende vand fra elkedlen. Lad trække i 15 minutter og hæld herefter vandet fra.
Kom de drænede dadler og resten af brownieingredienserne i food processoren og kør, indtil massen er jævn. Det kræver måske, at du skraber siderne ned et par gange.
Hæld browniemassen i en mindre kageform beklædt med bagepapir og pres den godt sammen med fingrene eller med en ske. Sæt i fryseren i 40 minutter, indtil den har sat sig.
Når de 40 minutter er ved at være gået, smeltes den mørke chokolade og kokosolien over et vandbad, indtil den er glat og skinnende.
Tag dadelbrownien ud af fryseren og overhæld den med den varme, flydende chokolade. Fordel chokoladen med en ske eller en kniv - det skal bare være sådan nogenlunde jævnt fordelt. Vi har hverken overskud til temperering eller præcision her.
Sæt tilbage i fryseren, indtil chokoladen er sprød.
Tag brownien ud 5 minutter før servering, så den ikke er for hård til at skære skiver af - men husk at sætte den tilbage i fryseren eller køleskabet straks efter spisning, så den ikke bliver for blød.