Go Back

MIN YNDLINGS NØDDEIS MED CASHEW OG KAKAONIBS

Nøddeis kan varieres i det uendelige. Prøv f.eks. at lave det med en anden slags nødder eller kom noget andet fyld i (må jeg foreslå chokolade?). P.s jeg har skrevet, at opskriften er til 4 personer, men jeg er ikke sikker på, at jeg mener det. Velbekomme!
Forb. tid10 min
Frysetid2 t
Samlet tid2 t 10 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 dl cashewnødder
  • 3 dl Hasselnødder
  • 3 dl vand
  • 5 spsk agavenektar eller sirup
  • havsalt
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 3 spsk kakaonibs
  • 3 spsk peanut butter

Sådan gør du

  • Kom nødderne i en food processor og blend indtil de begynder at samle sig som nøddesmør i bunden af food processoren. Dette kan tage nogle minutter, så husk at slukke for den og give den en pause ind imellem.
  • Kom agavenektaren, vand, vanilje og lidt salt i og blend, indtil du har en samlet masse. Kom kakaonibs i og rør sammen.
  • Kom ismassen i en brødform beklædt med bagepapir. Top med små klatter af peanut butter og swirl dem let rundt.
  • Efter et par timer i fryseren har du verdens lækreste is!