Go Back

VEGANSK DILDDRESSING - MIN YNDLINGSDIP TIL CHIPS

I kan godt smide jeres fordomme ud ad vinduet, for i denne opskrift skal vi altså frem med gærflagerne. Soyayoghurt kan godt være lidt svært at arbejde med, fordi det har lidt sådan en sødlig, sjov bismag, selv hvis man køber de sukkerfrie udgaver, synes jeg. Her sørger gærflagerne altså for i stedet at tilføre en tyk, cremet tekstur og lækker, nøddeagtig og ostet smag, hvilket er læææækkert. Er man overhovedet ikke til det, kan den dog godt laves uden.
Tilb. tid5 min
Samlet tid5 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2,5 dl neutral soyayoghurt
  • 1-2 fed hvidløg
  • 3 tsk tørret dild Alternativt kan du bruge 1 bundt frisk dild.
  • 2 spsk gærflager
  • Saft fra 1 citron
  • ½ tsk fint salt
  • Lidt friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser sammen i en skål. Start med 1 fed hvidløg og saft fra ½ citron og arbejd dig frem derefter. Jeg kan personligt godt lide masser af hvidløg og citron, men det er en smagssag.
  • Server som salatdressing, som spreads i sandwich eller som dip til grøntsagsstave eller chips. Velbekomme!