Go Back

SALAT MED SYLTEDE RØDBEDER, HUMMUS, PERSILLEPESTO OG SALTEDE MANDLER

Denne opskrift er nok til en skål - perfekt til frokost eller til at tage med på arbejde.
Antal: 1 person

Ingredienser

Crunchy syltede rødbeder og rødløg - laves gerne dagen i forvejen

  • 3 rødbeder
  • 2 rødløg
  • 1 dl eddike
  • 1,5 dl vand
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt

Salat

  • 2 spsk hummus
  • 1 håndfuld spinat
  • 2 spsk syltede rødbeder
  • 3 halverede cherrytomater
  • 1 spsk saltede nødder
  • 1 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk pesto

Sådan gør du

Syltede rødbeder/rødløg

  • Skræl rødbeden og skær den i små tern. Læg rødbederne i et henkogningsglas og stil til side.
  • Skær rødløgene i skiver og læg dem på en pande med eddike, vand, sukker og salt. Giv det et opkog og lad koge ved kraftig varme i 5 minutter. Hæld den varme lage direkte ned i glasset med rødbedetern og rør rundt. Lad stå et par timer eller natten over. Opbevar i køleskab.

Salat

  • Læg hummus i bunden af en stor skål og top med en god håndfuld spinat, nødder, kerner, tomat, pesto og rødbede på toppen, indtil du har skabt et smukt kunstværk. Spis evt. med brød til. Velbekomme!