Go Back

SPICY NØDDER

Forb. tid5 min
Bagetid15 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 gram mandler
  • 200 gram cashewnødder
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 tsk stødt chili
  • 2 tsk garam masala
  • Saft fra ½ citron
  • 1 spsk friskhakket rosmarin (til marinaden)
  • havsalt
  • 1 bundt frisk rosmarin (til topping)

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 165 grader.
  • Fordel nødderne over en bageplade med bagepapir. Bland olie, krydderier, hakket rosmarin og citron i en lille skål og smag til - det må gerne smage kraftigt af salt, citron og chili, for smagen bliver meget mildere, når den fordeles over nødderne.
  • Få hænderne beskidte og fordel blandingen over nødderne. Top med frisk rosmarin. Bag i 15 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.