Go Back

VEGANSK BOLOGNESE MED NATURLI' HAKKET

Forb. tid20 min
Kogetid30 min
Samlet tid50 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1 stor gulerod
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 pakke Naturli' hakket
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 3 dl soyadrik
  • 2 dåser flåede, hakkede tomater
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk balsamico
  • ½ spsk basilikum
  • Masser af sort peber

Sådan gør du

  • Kom lidt olivenolie i en gryde ved medium til høj varme. Hak løg, gulerod og bladselleri så fint, som du overhovedet orker, og steg det under omrøring i ca. 5 minutter, indtil det begynder at brune.
  • Tilsæt Naturli' hakket og hak det godt igennem med grydeskeen. Steg videre under omrøring, 5-10 minutter, indtil 'kødet' har fået lidt stegeskorpe.
  • Tilsæt hakket hvidløg, tomater, soyadrik, basilikum, balsamico, salt og masser af peber. Rør rundt og giv det et opkog. Skru ned ned for varmen og lad det simre i 20-30 minutter, indtil bolognesen er tyk og god.
  • Server sammen med masser af pasta, brug som fyld i pandekager, sovs på en pizza eller hvad end, du gider!

Noter

Tip: Plantedrik giver en god, cremet bolognese, men hvis du ikke er til det, så udskift det med bouillon eller rødvin.