MEXI-BOWL MED GUACAMOLE, NEM SALSA OG KIDNEYBØNNER
Forb. tid5 minuttermin
Tilb. tid5 minuttermin
Samlet tid10 minuttermin
Antal: 2bowls
Ingredienser
Salsa
1løg
350gramtomater
1fedhvidløg
2stænglerbladselleri
½rød chili
salt
Guacamole
1avokado
Saft fra ½ citron
1fedhvidløg
salt og peber
Fyld
kidneybønner
spinat
Mango
peberfrugt
majs
Lime
Chili
Sådan gør du
Salsa
Kom alle ingredienserne i en food processor eller minihakker og kør, indtil salsaen har en fin konsistens. Smag til med salt.
Guacamole
Kom ingredienserne i food processoren eller i en skål og blend eller mas med en gaffel. Smag til med salt og peber.
Mexi bowl
Kom en stor skefuld salsa og en stor skefuld guacamole på en tallerkenen og byg den op med lækre ting som kidneybønner, majs, mango, peberfrugt og hvad du ellers kan lide. Top med limesaft og friskhakket chili. Velbekomme!