Go Back

MEXI-BOWL MED GUACAMOLE, NEM SALSA OG KIDNEYBØNNER

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid10 minutter
Antal: 2 bowls

Ingredienser

Salsa

  • 1 løg
  • 350 gram tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stængler bladselleri
  • ½ rød chili
  • salt

Guacamole

  • 1 avokado
  • Saft fra ½ citron
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Fyld

  • kidneybønner
  • spinat
  • Mango
  • peberfrugt
  • majs
  • Lime
  • Chili

Sådan gør du

Salsa

  • Kom alle ingredienserne i en food processor eller minihakker og kør, indtil salsaen har en fin konsistens. Smag til med salt.

Guacamole

  • Kom ingredienserne i food processoren eller i en skål og blend eller mas med en gaffel. Smag til med salt og peber.

Mexi bowl

  • Kom en stor skefuld salsa og en stor skefuld guacamole på en tallerkenen og byg den op med lækre ting som kidneybønner, majs, mango, peberfrugt og hvad du ellers kan lide. Top med limesaft og friskhakket chili. Velbekomme!