Go Back

VEGANSK ÆBLECRUMBLE

Forb. tid10 min
Bagetid40 min
Samlet tid50 min
Antal: 8 personer

Ingredienser

  • 700 gram æbler i tern eller både
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk kanel
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Lidt revet muskatnød

Crumble

  • 100 gram havregryn
  • 50 gram quinoagryn (erstat evt. med havregryn)
  • 100 gram mel
  • 130 gram Naturli Smørbar
  • 80 gram sukker
  • 1 tsk kanel
  • Lidt revet muskatnød
  • En lille smule salt

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Skær æblerne og læg dem i en skål. Bland med sukker, vanilje og krydderier. Læg æblerne i et smurt fad eller en tærteform.

Crumble

  • Bland alle ingredienserne i en skål og smuldr det sammen med fingrene, indtil det har en lækker crumble konsistens.
  • Fordel crumblen godt over æblerne og bag i ovnen 30-40 minutter, indtil crumblen er sprød og hele hjemmet dufter af efterår. Bagetider varierer meget fra ovn til ovn, så husk at holde øje med den.
  • Server med is, soyayoghurt eller soyafløde. Spis og vær glad!