Go Back

Krydderurtedressing lavet på kokosmælk

Den nemmeste veganske dressing, som både kan bruges i sandwiches, salater og som dip.
Tilb. tid10 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • ½ dåse kokosmælk
  • 2-3 tsk citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk frisk basilikum, hakket
  • 1 spsk frisk persille, hakket
  • 2 hele forårsløg, hakkede
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Bland hele herligheden sammen i en skål eller i et glas og smag til med salt, peber og citron. Stil gerne i køleskabet 30-60 minutter, så smagen kommer tydeligere frem.

Noter

Min kokosmælk havde ikke det hvide, tykke lag, og den flydende bund, så jeg brugte den bare, som den var. Jeg forestiller mig, at man kan bruge den hvide top og piske den sammen med den klare kokosvæske nedenunder, indtil den har den konsistens, man synes.