Go Back

Hjemmelavet ingefær te - nok til 2 kopper

Forb. tid5 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid35 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

Til teen

  • 1 liter vand
  • 1 stor ingefærrod
  • ½ økologisk citron

Valgfrit

  • ½ tsk kanel
  • Sukker eller honning

Sådan gør du

  • Skær skrællen af en ingefærrod og skær den i mindre stykker. Læg stykkerne i en gryde med 1 liter vand og skiver af ½ citron. Giv teen et opkog og lad den herefte simre 30-40 minutter under låg - jo længere, jo bedre.
  • Når teen er færdigkogt, kan den smages til med kanel, honning eller andre krydderier, man ønsker.
  • Hæld teen gennem en sigte, så citron- og ingefærstykkerne bliver siet fra og drik den varm eller kold. Hvis teen er for stærk, kan man tilsætte ekstra vand eller lidt mælk.