Go Back

Sunde abrikoskugler

Denne opskrift laver ca 20 stk, og opbevares bedst i køleskab.
Tilb. tid15 min
Samlet tid15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 gram tørrede abrikoser
  • ½ dl mandler
  • ½ dl valnødder
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 spsk hørfrø
  • 3 spsk kokosmel + evt mere til at rulle i
  • Lidt salt
  • 1/4 tsk stødte nelliker (kan udelades eller erstattes med noget andet)
  • 2 spsk vand

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser undtagen vand i food processoren og kør, indtil det begynder at samle sig. Tilsæt 2 spsk vand og blend igen, indtil det er en sammenhængende masse. Overfør til en skål og ælt sammen med hænderne, indtil det er fast nok til at kunne lave kugler af.
  • Rul abrikosmassen til mindre kugler og rul dem i kokosmel, eller behold dem som de er. Kom i en lufttæt beholder og opbevar 3-5 dage i køleskab. Velbekomme!