Go Back

Den perfekte frokost: Squashnudler i cremet avokadopesto

Opskriften er efter min mening passende for én person, men kan også deles i to, hvis man synes. Squashnudler er bedst friske, men kan til nøds også opbevares i en lufttæt beholder og spises dagen efter.
Tilb. tid10 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 1 squash, kørt igennem en spiralizer eller en spirelli
  • 1 avokado
  • 1 håndfuld rucola
  • Saft fra ½ citron
  • ½ dl mandler
  • ½ dl vand
  • salt og peber
  • 15 cherrytomater, skåret i skiver

Sådan gør du

  • Lav squashstrimler med en spiralizer eller en spirelli. Hvis du ikke har én, så kan du alternativt lave strimler med en kartoffelskræller - det er bare lidt mere langsommeligt arbejde.
  • Kom avokado, citronsaft, vand, rucola og mandler i en food processor og kør, indtil det er en cremet sovs. Smag til med salt og peber og evt. mere citron.
  • Hæld avokadopestoen over squashnudlerne og fordel godt. Top med skiveskårne cherrytomater og spis med det samme. Velbekomme.