Pisk sukker, brun farin, salt og smeltet kokosolie sammen med en elpisker.
Tilsæt plantedrik og vanilje til skålen og pisk i nogle minutter, indtil blandingen er skummende og sukkerkornene er væk.
Si mel og bagepulveret i og fold dejen godt rundt med en dejskraber eller ske, indtil det er en tyk masse. Hak chokoladen i passende stykker og fold i.
Sæt skålen i køleskabet og lad den hvile i 30 minutter.
Bagning
Forvarm ovnen til 180 grader.
Scoop ti skefulde af dejen på en bageplade, f.eks. med en isske eller to spiseskeer. Du behøver ikke at flade dejen ud, men sørg for at placere dem med gode mellemrum, så de ikke flyder sammen i ovnen.
Bag i ovnen 20-25 minutter, indtil de er gyldne og sprøde i kanten (min ovn er virkelig langsom og bagetider varierer, så husk at holde øje med dem allerede efter 15 minutter)
Lad dem køle helt af, inden du spiser dem - så er de bedst. Velbekomme!