Nem, frisk bulgurssalat med strejf af Mellemøsten, masser af krydderurter, syre og sødme – og, nå ja, en sund løsning, der meget gerne vil med i madpakken. What’s not to like?!
Du du du du – du du – du du – TABBOULEH TIME!
Hva’ satan i helvede Sofie, er der ENDNU en salat på domænet? Er du sikker på, at du er rask?
Og det her kommer nok som en overraskelse, men ja: jeg er fuldstændig ved mine fulde 5 og jeg har stadig valgt at udvikle en salat! Det er selvfølgelig primært fordi a) det er januar, hvilket betyder jeg-må-nok-hellere-styre-mig-lidt-vaner, OG b) det er en salat lavet af BULGUR, hvilket vil sige en salat, men med kulhydrater, og det er en fornuftig måde at spise salat på, hvis man spørger mig!
Og altså, lad os lige snakke om det: Tabbouleh er den lækreste kombination af citron, fedme, knas og farver, og det er på top 10 over de ting, jeg craver lige nu. Altså, seriøst: massive cravings!
Tabbouleh med krydderurter i bullet points:
- Vegansk, knasende sprød og frisk
- Nem at lave og en perfekt salat at tage med til frokost
- Mættende og fuld af smag
- Meget taknemmelig i forhold til ingredienser
- Lækker
- Hurtig
- Mundvandsfremkaldende god
…Okay, begynder det at blive lidt for meget, hvor begejstret jeg rent faktisk er over en fucking bulgursalat? Jeg lover, at jeg ikke er gravid, men jeg elsker den altså virkelig bare!
Vil I prøve den?
Så er det satme bare med at komme igang!
Med ønsket om en fantastisk dag fyldt med neglelak, der ikke skaller, søde kolleger og ingen unødvendige mails!
Hvis du prøver opskriften, så send mig en kommentar, tag #knaehoejkarse eller vis mig din kreation til @knaehoejkarse.dk 😍
Tabbouleh - bulgursalat med krydderurter
Ingredienser
- 1,5 dl fuldkornsbulgur, kogt i ca. 2,5 dl vand
- 1 stort bundt frisk, bredbladet persille, ca. 50 gram
- 1 lille bundt dild, ca. 10 gram
- saft fra 1/2 citron
- 1 udhulet agurk, skåret i mindre tern
- 3 forårsløg, hakket
- 1/2 dl olivenolie
- 250 gram cherrytomater, halveret
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kog bulguren og lad den køle af et øjeblik. Imens hakkes grøntsagerne,
- Kombiner alle ingredienser i en stor skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Holder sig fint i køleskabet et par dage og er en dejlig frokost at have med på arbejde. Velkomme!
Psst …
Hvis du er på udkig efter andre opskrifter på salat, så prøv:
1 Kommentar