Veganske frikadeller
Denne opskrift laver ca. 24 stk
Antal personer Forberedelses tid
6personer 20minutter
Tilberedningstid
15minutter
Antal personer Forberedelses tid
6personer 20minutter
Tilberedningstid
15minutter
Instruktioner
  1. Kog linserne i rigeligt saltet vand i ca. 15 minutter, indtil de er møre. Overfør dem til en sigte og dræn dem virkelig godt – lad dem gerne stå i 5 minutter og ryst dem ind imellem, så du er helt sikker på, at der er blevet fjernet så meget væske som muligt.
  2. Overfør de kogte, drænede linser til en skål sammen med resten af ingredienserne. Rør godt sammen og smag til med salt og peber. Farsen skal have nogenlunde samme konsistens som en almindelig frikadellefars. Hvis den virker for blød, så tilsæt lidt mere mel, indtil den sidder der.
  3. Stil gerne farsen i køleskabet et par timer – dette trin kan springes over, men det hjælper farsen med at hænge bedre sammen.
  4. Steg frikadellerne et par minutter på hver side i rigeligt olie, indtil de er gyldne og sprøde. Overfør dem herefter til en tallerken med et stykke køkkenrulle, så noget af fedtet absorberes. Velbekomme!

Del dette: