Veganske chocolate chocolate chocolate chip cookies alá Nigella
Antal personer
12cookies
Tilberedningstid
18minutter
Antal personer
12cookies
Tilberedningstid
18minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 170 grader.
  2. Smelt de 125 gram chokolade stille og roligt over et vandbad.
  3. Kom mel, kakao, bagepulver og lidt salt i en skål og stil til side.
  4. Kom smørbar, brun farin og sukker i en anden skål og pisk sammen med en elpisker. Tilsæt den smeltede chokolade til skålen og pisk igen. Tilsæt ½ overmoden banan, som er godt most med en gaffel, pebermynteekstrakt (hvis du vil) og pisk herefter de tørre ingredienser i.
  5. Til sidst vendes 150 gram hakket, mørk chokolade og kakaonibsene i. Du kan sagtens skrue ned for mængden af chokolade, men når det kommer til sko og chokolade er reglen, at mængden skal være så stor som muligt. I hvert fald komme hos mig.
  6. Sæt 12 cookies på en bageplade beklædt med bagepapir. Du kan bruge en isske, eller du kan bruge 2 spiseskeer til at sætte dem af på pladen.
  7. Bag i ovnen ca. 18 minutter, indtil de er lækre og sprøde. Tjek med en kødpind, om de er færdige indeni, men vær opmærksom på, at hvis du rammer et stykke chokolade, må du prøve igen.
  8. Tag ud af ovnen og overflyt til en rist. Jeg kan bedst lide dem, når de er kolde og chewy og chokoladen er blevet helt fast igen, men det skal bestemt ikke stoppe nogen fra at spise dem varme. Velbekomme!

Del dette: